Loading...
Disable Preloader

Blog

A.O. IFIS angajează un consultant/o consultantă în dezvoltarea, pregătirea și coordonarea unui program de formare

Anunț

 

Asociația Obștească ”Institutul pentru Familie și Inițiative Sociale” (A.O. IFIS), angajează un consultant/ă  în dezvoltarea și pregătirea unui program de formare (5 ateliere) pentru furnizorii de servicii psihologice și sociale privind consiliere, asistența psihologică și socială  a refugiaților din Ucraina. în cadrul proiectului „Suport pentru persoanele refugiate din Ucraina” care este implimentat de IFIS cu susținerea financiară a UNFPA.

Proiectul „Suport pentru persoanele refugiate din Ucraina” este un proiect care are ca scop oferirea suportului, asistenței, consilierii psihologice și sprijinului psihosocial refugiaților din Ucraina. Astfel, încât o proporție semnificativă a persoanelor care sosesc in Moldova sunt femei și fete casnice, femei singure, fete adolescente și femei în vârstă cu risc crescut de violență în bază de gen (VBG). În  februarie 2022, Biroul de țară al UNFPA din Moldova a început intervenții de răspuns în situații de urgență care au permis instituțiilor locale să lucreze la atenuarea, prevenirea și coordonarea riscului de VBG.

Întrucât mulți refugiați au fost martori la scene traumatizante sau au fost separați de familie și prieteni, refugiații trebuie să aibă acces la primul ajutor psihologic și sprijin psihosocial și de sănătate mintală. Pentru a oferi astfel de servicii populației refugiate și pentru a obține un fel de durabilitate prin construirea capacităților locale de lucru privind protecția împotriva VBG și furnizarea de servicii SSR. 

Pentru realizarea activității din cadrul proiectului, Asociația Obștească ”Institutul pentru Familie și Inițiative Sociale” va contracta un consultant/o consultantă în dezvoltarea, pregătirea și coordonarea unui program de formare și livrare a acestuia  pentru furnizorii de servicii psihologice și sociale privind consilierea, asistența psihologică și socială  a refugiaților din Ucraina.

Evaluarea candidaturilor se va realiza în corespundere cu Termenii de Referință

 

Procedura de aplicare:

Candidații vor prezenta dosarul de aplicare care conține următoarele documente:

1. Curriculum Vitae (CV);

2. Scrisoare de intenție și dovezi ale serviciilor de consultanță similară prestată anterior.

3. Oferta de preț (preț per zi/consultanță, în MD Lei, cu toate taxele incluse);

 

Dosarul de aplicare va fi depus la adresa email: office@ifis.md  cu mențiune ,,Consultant/ă program de formare”.

Data limită de depunere a dosarelor este 21 iunie 2021, ora 17:00.

Doar candidații pre-selectați vor fi invitați la interviu.

 

 


A.O. IFIS angajează un consultant/o consultantă în dezvoltarea, pregătirea și coordonarea unui program de formare

Programare online

Telefon: +373 068271444

Adressa: or. Chisinau, str. V.Alecsandri 13

Email: office@ifis.md